MAKEN IS GEZOND – TOUR 2018

 

Kijk eens hoe prachtig de natuur in elkaar zit. Dat is pas echte duurzaamheid.
Zouden wij mensen ook net als de natuur kunnen werken, en zo onze maatschappij gezond laten functioneren?

Ik ben Rick, de Vrije Maker. Mijn passie is het ontwikkelen en maken van producten en gereedschappen. Ik wil deze passie leven op een wijze die gezond is voor de aarde, en hiervoor de juiste manieren en gereedschappen vinden.

Deze manieren zijn heel anders dan de vervuilende methodes die we nu kennen. Ze zijn voedend voor de aarde, en maken haar gezonder. Ze zijn voedend voor je ziel, en maken je blij. En ze komen iedereen ten goede, mens en natuur.

Ik wil heel graag deze manieren toevoegen aan mijn gereedschapskist om zo een Gezonde Maker te worden. Daarom ga ik dit jaar, 2018, op tour door Nederland en verder Europa in, om ze te vinden en te delen. Doe je mee?

 

Hoe kun je meedoen?

Tijdens mijn tour ga ik verschillende dingen doen: interviews, workshops, live demo’s en ik houd een blog bij. Hieronder kun je zien waarmee je me kunt steunen en hoe je mee kunt doen!

1. Ik zoek mensen die op hun wijze al met gezonde manieren van maken bezig zijn. Ik ga ze interviewen en deel hun verhalen met je, hier op deze site en op Facebook . Ken jij mensen, bijvoorbeeld mensen die werken met natuurlijke materialen, die helemaal wild zijn van permacultuur of die de grenzen van de menselijk potentie opzoeken? Laat het me weten, ik kom graag met ze in contact.

2. Docenten, nodig me uit voor een workshop . In mijn workshop ervaren je leerlingen hoe ze hun eigen unieke creativiteit in kunnen zetten voor een gezonde aarde. In mijn agenda staat wanneer ik bij jou school in de buurt ben.

3. Kom naar een van mijn Live demo’s in parken en op pleinen, om te laten zien hoeveel plezier het geeft om voor de planeet te zorgen.

4. Ben jij een maker en wil je meedoen in het vinden van echt gezonde manieren van maken, doe dan mee met mijn workshop . Pas op, het kan alles wat je geleerd hebben over maken flink op z’n kop zetten 😉

5. Volg mijn blog , waar ik mijn ervaringen en inzichten deel, en mijn nieuwe gereedschappen laat zien.

 

In mijn agenda kun je zien wanneer ik bij je in de buurt ben.

 

Word vriend

Ben jij ook benieuwd naar echt gezonde manieren van maken, die de aarde niet uitputten? Gezonde manieren waar je hart blij van wordt, die gebruik maken van ieders unieke talent en creativiteit, en die een bloeiende samenleving creëren? Word dan vriend van mijn project! Dat kan hier:

Volg me op:

Contact

Volg mijn Maken is Gezond Blog:

Hello world!

Welcome to The Free Maker Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Technologie vanuit je Hart

Is er technologie mogelijk die zoveel liefde in zich heeft dat het geen enkele schade geeft, enkel ware schoonheid? Zouden we dat kunnen verwezenlijken? Dat is voor mij als maker en als mens, een wezenlijke vraag. Kun je dingen in de wereld zetten, die vreugde en...

Hello world!

Welcome to The Free Maker Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Technologie vanuit je Hart

Is er technologie mogelijk die zoveel liefde in zich heeft dat het geen enkele schade geeft, enkel ware schoonheid? Zouden we dat kunnen verwezenlijken? Dat is voor mij als maker en als mens, een wezenlijke vraag. Kun je dingen in de wereld zetten, die vreugde en...

   –  De Vrije Maker is het vervolg op de Groene Makers  –

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor mijn mailinglijst en je ontvangt regelmatig updates over mijn Maken is Gezond Tour 2018

Dank je voor je aanmelding! Je ontvangt een e-mail waarmee je de aanmelding kunt bevestigen.

Het is bijna zover

 

Ik ga in 2018 op reis met de vraag: "Hoe kunnen we de spullen die we nodig hebben, maken op een manier die gezond is voor onszelf én de planeet?"

Mijn Maken is Gezond Tour begint in de 4e week van januari in Utrecht.

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn Tour, van mijn workshops voor volwassenen en van mijn workshops voor kinderen, meld je dan hieronder alvast aan.

Een hartegroet,
Rick Claassen

Je hebt je succesvol aangemeld. Je ontvangt een mail waarmee je je aanmelding kunt bevestigen. Groet, Rick Claassen