KOMEND JAAR GA IK OP TOUR
Ik ga op reis naar verschillende plaatsen dorpen en steden in Nederland en de rest van Europa, en daar ga ik wandelen, PET-flessen en blikjes oprapen, en die ga ik ter plekke upcyclen tot hele gave nieuwe springtouwen. Ik nodig voorbijgangers uit om actief mee te doen, en geef ze zo een gave ervaring mee! Wat ‘s ochtend nog troep op straat was is ‘s middags een gaaf springtouw om mee te sporten en te spelen, en dit kun je zelf maken!

DOE OOK MEE:
Met mijn life-demo’s ben ik in Nederland en op andere plekken in Europa te vinden. Ze zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je weten wanneer jij kan komen kijken en meedoen, kijk dan in mijn agenda op Facebook.

De tools voor het upcyclen heb ik zelf ontwikkeld en gemaakt, en tijdens de tour ga ik deze continu verbeteren. Zo is er aan het eind van 2018 een set eenvoudige gereedschappen beschikbaar voor het kwalitatief upcyclen van PET-flessen en aluminium blikjes, die ik vrij beschikbaar maak voor de hele wereld. Zo krijgen makers wereldwijd meer middelen om van de PET-flessen en blikjes in hun omgeving nieuwe gebruiksvoorwerpen te maken en belandt er minder zwerfvuil in de omgeving of in de oceanen. De gereedschappen werken op schone energie, en als klap op de vuurpijl eindig ik de tour in Portugal om daar de aluminium smelt zonne-oven te onthullen die ik tijdens de tour ga ontwikkelen.

WORD VRIEND:
Vind jij het ook belangrijk dat over de hele wereld meer mensen in staat zijn om plastic en blikjes uit hun omgeving te upcyclen? Steun dit project dan door vriend te worden bij Heroes and Friends. Druk daarvoor op onderstaande button.

Pin It on Pinterest

Share This